Top Authors Of Month

نحوه نمايش مطالب: تاريخ | امتياز | بازديدها | نظرات | الفبايي
enrique Iglesias - Hero

720x540 | 00:04:11 | 50,89 Mb

موزیک ویدیوی Hero از Enrique Iglesias

  دانلود ويديو با حجم 50,89 Mb در ادامه مطلب
beyonce - At Last

639x272 | 00:02:38 | 14,81 Mb

موزیک ویدیوی At Last از Beyonce که در واقع قسمتی از فیلم (cadillac Records, 2008) می باشد.

  دانلود ويديو با حجم 14,81 Mb در ادامه مطلب

Ciara - Like A Boy

(5 نفر)
ciara - Like A Boy

624x464 | 00:03:56 | 47,99 Mb

موزیک ویدیوی Like A Boy از Ciara

  دانلود ويديو با حجم 47,99 Mbyte به همراه نسخه ي کم حجم و 3gp آن در ادامه مطلب
armin Van Buuren Feat. Racoon - Love You More

656x272 | 00:03:33 | 29,99 Mb

موزیک ویدیوی Love You More از Armin Van Buuren Feat. Racoon

  دانلود ويديو با حجم 29,99 Mb در ادامه مطلب
armin Van Buuren And Dj Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong

720x400 | 00:03:37 | 38,58 Mb

ویدیو Going Wrong از Armin Van Buuren And Dj Shah Feat. Chris Jones

  دانلود ويديو با حجم 38,58 Mb در ادامه مطلب
betsie Larkin - Made Of Love

وکال ترنس عالی با صدای خیلی خوبه خانوم بتسی لارکین
واقعاً زیباست .. لذتشو ببرین ... اگه شنیدید حتماً نظرتونو بگین

 دانلود با حجم 5,19 Mbyte در ادامه مطلب
danni Minogue: The Hits And Beyond

hits And Beyond’ Brings Together On One Disc, The Biggest Singles By Australian Popster, Dannii Minogue. Musical Talent Obviously Runs In The Family, As This Album Shows That Dannii Is More Than A Match For Her Sister Kylie In The Pop Diva Stakes, From Summery Pop Anthems To Dance Hits. Includes The Tracks وput The Needle On It’ And وthis Is It’.

track List:

01. Put The Needle On It
02. I Begin To Wonder
03. So Under Pressure
04. You Won’t Forget About Me
05. All I Wanna Do
06. This Is It
07. Don’t Wanna Loose This Feeling
08. Baby Love
09. Everything I Wanted
10. Disrememberance
11. Jump To The Beat
12. Love And Kisses
13. Success
14. Perfection
15. Who Do You Love Now
16. Love Fight
17. Sunrise
18. I Can’t Sleep At Night
19. Gone
20. Good Times

 دانلود با حجم 70610 Kb در ادامه مطلب
eric Benet - Love And Life - 2008

01. Love Patience And Time
02. Hunger
03. You’re The Only One
04. Don’t Let Go
05. Everlove (duet With Terry Dexter)
06. Chocolate Legs
07. Weekend Girl
08. Iminluvwichoo (duet With Linda Kiraly)
09. Spanish Fly
10. Still I Believe
11. Sing To Me
12. One More Tomorrow

 دانلود با حجم 79038 Kb در ادامه مطلب

Recent Forum Posts

Dlera Telegram Channel
Dlera Instagram